Почетна » Синди Лопер (63): Не морате изгледати као баке
Занимљивости Друштво и ми

Синди Лопер (63): Не морате изгледати као баке

Позната певачица, и након 30 година успешне каријере, и даље је популарна, и то не само због хита „Девојке би само да се забављају“ који ју је прославио, већ и по специфичном стилу који негује без обзира на године. За најпознатији модни магазин Вог открила је трикове за улепшавање, које практикује у златном добу.

– Старије жене заиста не морају да изгледају као баке – рекла је Синди. – Уместо да буду конзервативне, требало би да се потруде да изгледају елегантно. Моје златно правило су боје. Одувек сам експериментисала с бојама, било да је реч о гардероби, шминки или боји косе.

Многе је шокирала јарким бојама косе – розе као шећерна вуна, ватреноцрвена, платинастоплава, шарени праменови. Ипак, сагласна је да с годинама треба „умирити“ боју косе и одабрати умереније нијансе. Тренутно је у фази бебирозе косе, која јој одлично пристаје, баш као и славној глумици Хелен Мирен. Кад је реч о шминкању, певачица тврди да је „мање више“.

– Не плашите се да се нашминкате онако како вам се допада, али уместо агресивних боја и велике количине пудера, изаберите лаганије варијанте. Превише шминке само ће истаћи неправилности и боре, и учинити вас визуелно старијим – саветује Лоперова.

Открила је и како да се изборимо с непослушном косом.

– Увек имајте шешир при руци. Не само да ће прекрити косу којом нисте задовољни тог дана, већ ћете се осећати гламурозно и шик.