Почетна » Широке блузе и џакаста гардероба, да ли је то модерно ове зиме?
Занимљивости Вести

Широке блузе и џакаста гардероба, да ли је то модерно ове зиме?

Украдите јакну или џемпер од ћерке, јер ове зиме ће се носити – широко!
Када погледате светске звезде, по сему судећи “вијориће” се на улицама широм планете ове јесени жене обучене у “џакасте” ствари, јер ништа друго осим таквих модела није проглашено модерним на ревијама најпознатијих светских модних креатора.

Оверсајз је модеран

Дуго су се носиле уске панталоне на граници са хеланкама. Тешко да неком лепо стоје и плитке фармерке спуштене на куковима. Готово је са гардеробом која истиче све лоше на женском телу!
Висок струк и широке панталоне
Високог, подигнутог струка оне се шире одмах од кукова и, потпуно равне, падају скроз до пода. Варијације на тему представљају само завршеци ногавица са ранфлом, попут оне на тренеркама, мада је такав дизајн ређи случај. Поједине имају пеглом “извучену” црту по средини, као што је уобичајено код мушких модела.

Дезени за зиму 2021. и 2022.

Дезен је оно што их разликује, као и каишеви, на које је стављен посебан акценат. Уски су, сведених форми, а ефектност се огледа у томе што им један крај најчешће виси до пола ногавице, скрећући пажњу на себе, уместо да је увучен око струка.
Карирано се вратило, као и пепито
Што се тиче дезена и боја, присутни су анимал принт, пачворк, али и можда најпопуларнији од свих, стилизовано цветни дезен, какав најчешће виђамо на старинским тапетама. Када су једнобојни модели у питању, најчешће су у белој, црној, сивој или маслинастозеленој боји, што поново потврђује надмоћ земљаних нијанси, испољену још почетком године.