Почетна » Снежана Ђуришић истопила 20 КГ: Популарно СРПСКО ЈЕЛО помогло јој је у процесу мршављења
Моја прича Вести

Снежана Ђуришић истопила 20 КГ: Популарно СРПСКО ЈЕЛО помогло јој је у процесу мршављења

Певачица је успела да смрша минималном корекцијом исхране.

Певачица Снежана Ђуршић већ дуже време имала је вишак килограма, међутим многе је изненадила својом трансформацијом. Певачица је за јако кратко време успела да своју линију доведе у ред, док је ослабила чак 20 кг.

„Мислим да сам из ината смршала. Што сам више нервозна и уморна, ја сам боља и лепша. Шалу на страну, скинула сам се са слаткиша и хлеба и ето“, рекла је Снежана.

Певачица је открила и шта најчешће једе, истичући да је велики хедониста. Ипак, лето је време у којем постоји мноштво сезонског воћа и поврћа, које она често користи.

Кувала је сатараш

„У летње време најрадије спремам сатараш, то ми прија на врућинама. Генерално сва лаганија храна, поврћа много, месо, и наравно воћне салате“, објаснила је певачица.

Рекла је и да јој тежина стално варира, те да је однедавно почела да тренира.

Велики хедониста

„Неко сам ко је хедониста, па се стога дешавају осцилације у килограмима. Велики број килограма сам скинула `92. године, док сам живела у Америци и то је било на начин о ком сам већ говорила и ком се већ писало. Од тада водим рачуна да осцилације не буду велике.“, рекла је Снежана једном приликом, те додала:

Редовно вежба

„Редовно вежбам са фитнес инструкторком Данијелом у удобности свог дома, идем на разне третмане који пријају кожи мојих година, негујем се… Уз све ово што можемо радити за себе по свом избору, највећа лепота долази изнутра. Најлепши накит је задовољство и жена је најлепша онда када је вољена и кад воли“

Једини порок

Слатикиши су јој једини порок, те се труди на све начине да их што више избегава.

„Немам помоћ, сама сам себи нутрициониста. Мада сам раније користила услуге нутриционисте. Свесна сам да не треба да имам слаткише и теста у својој исхрани, које иначе обожавам, па када се усудим да то себи дозволим, трудим се да то буду мале количине. Вања стварно воли све да једе. Шта год да спремим, одушеви се, али издвојићу мој чувени сатараш, односно бећар паприкаш, то нам је омиљено јело.“, објаснила је певачица.