Почетна » Шок: Бака се сликала у старачком дому, а иза ње се појавио покојни супруг (ФОТО)
Занимљивости Вести

Шок: Бака се сликала у старачком дому, а иза ње се појавио покојни супруг (ФОТО)

Фото: Пекселс

Кад је бака од Денисе Руселова напунила 94 године, њен ум је почео да се погоршава, па је морала бити смештена у дому за негу старих.

Прва недеља у кући била је тешка за целу породицу, тако да је крајем седмице, која је била 17. августа 1998. године, породица изашла на пикник. Тада је Денисина сестра спонтано усликала ову фотку. Слика је развијена и нико јој није посветио велику пажњу у наредних неколико година. У априлу 2000. године, баба је преминула и на Божић, њена сестра је почела да гледа кроз неке фотографије и наишла је на ову слику. Тада је приметила да је човек стајао иза њихове баке.

Фото: Твитер

Када је Денисе стигла на прославе Божића, њена сестра је питала ко је човек који стоји иза њихове баке. Денисе је схватила да изгледа као идентично њен деда, који је умро у августу 1984. године. Њихова породица верује да је покојни дека све време био у дому, као и увек у бакином тешком периоду у животу. Још једно изненађење на слици, што је чини језивом, је да на фотографији постоји још једно лице. Ако погледате изнад црвеног аутомобила у грмљу, видећете бело лице са црном капуљачом преко.