Почетна » Сунце у Бику поручује: Време је дружење и љубав!
Занимљивости Вести

Сунце у Бику поручује: Време је дружење и љубав!

Када влада Бик све буја и мирише на изобиља, чула су изоштрена и сви размишљају о уживању.

Бик је синоним за хедонизам, а њихова владарка је Венера. Бикови воле стабилност, љубав, храну и уживање. Нежни су.

Први ваш фокус нека буде уживање у стварима, људима, месту, у свему оном што вас окружује и што имате. Дакле, не тугујете за оним што немате!

Друга важна ствар током овог периода је реализација. Наиме, биће доста аспеката који нам кажу да материјализујемо све оно о чему смо маштали.

Овог пута Сунце ће на пропутовању кроз Бика имати велико друштво. Венера, планета изобиља и љубави, већ је упловила у сазвежђе и срела је Урана, а стиже и Меркур. Меркур је синоним за практични интелект, а то значи убрзање мисли.

Ове планете нам дају смерницу да појачамо систем вредности. Бикови желе да имају све што воле. Њихов дом је њихова оаза и њихова тврђава.Ту су окружени њиховим предметима и ту је право мало царсто свега у изобиљу.

Највећи догађај ће се десити 30. априла када ће се на истом степену наћи Сунце и Уран. Сунце је наша свест, а Уран поглед у будућност. Пошто се све дешава у Бику многи ће научити важну лекцију.

Трећа важна ствар је да заборавите на прошлост. Венера ће убрзо бити у контакту са Ураном који нас тера да отпустимо старе навике што је веома тешко постићи под владавином Бика који јако тешко пушта ствари. Али, ако не покушамо Уран ће нас натерати и биће тада наглих прекида веза, много људи ће одједном почети да се бори за „нешто “ своје.

Четврто је комуникација. Тачније, комуниакција треба да буде на првом месту. Значи, не држите се тврдоглаво старих навика, обичаја. По питању пријатељства и односа са људима овај период нам поручује да је сада право време да их позовемо и да уживамо у заједникој клопи, шетњи, да што више времена проводимо у природи и да будемо окружени зеленилом.

Свако од нас у свом наталном личном хороскопу има знак Бика. Тамо где је Бик ту ће се дешавати догађаји, промене и слично.