Почетна » Све чешћи проблем и у златном добу: Да ли им је битнија партнерка или мајка?
Занимљивости Вести

Све чешћи проблем и у златном добу: Да ли им је битнија партнерка или мајка?

Вечито питање, да ли је у животу мушкарца битнија партнерка или мајка?

Људи су све дуговечнји и често се дешава да брачни пар стигне до пензије, а да им се мужевљева мајка и даље меша у брак.

Могу ли обе бити подједнако важне? Супруге и свекрве одувек воде битку за престо. Неки ће навести безброј разлога зашто је жена битнија, док ће други имати више аргумената у прилог друге стране.

Мушкарци су због тога често доведени у непријатну ситуацију, многи су чак принуђени да бирају једну или другу страну. Међутим, чини се да се данашње мајке повлаче чим синови одрасту, многе их предају супругама без борбе, као да су одавно признале пораз.

Али стручњаци наглашавају да многи не схватају да су мушкарцу потребне обе. Мајка је била уз њега од почетка, донела га на свет и одгајила. Учинила га је мушкарцем какав јесте и заслужна је за многе добре ствари код њега. Супруга је та која ће наставити живот са њим. Бринуће о њему, пружити му љубав и пажњу и трудити се да буде срећан. Уколико се мајка и супруга не слажу најбоље, важно је да мушкарац пронађе начин да обе буду присутне у његовом животу. Ако оне не могу једна са другом, то није разлог да он искључи једну од њих из свог живота. Ни мајка ни супруга немају право да то захтевају од њега.