Почетна » Тибетански рецепт стар 2.000 година, против триглицерида и холестерола: Дозвољен 2 пута годишње
Фармацеут Вести

Тибетански рецепт стар 2.000 година, против триглицерида и холестерола: Дозвољен 2 пута годишње

Рецепт за овај тибетански лек пронађен је у старом тибетанском манастиру, исписан на глиненим плочицама.

Претпоставља се да је записан пре висе од 2.000 година а користи се против триглицерида, холестерола и масних наслага на крвним судовима, као и за повећање животног века.

Поред тога сто успесно цисти крвне судове, овај стари тибетански лек побољсава еластичност крвних судова (спречава пуцање крвних судова а самим тим и излив крви), спречава инфаркт срца, мозга и ангину пекторис. Затим, спречава настанак тумора, поправља вид и подмлађује организам.

Припрема:

  • 300 грама белог лука
  • килограм лимуна са кором,

Припрема:

Лимун и бели лук ситно самлети.

Након тога ставити да прокључа 1,5 л воде а онда смањити ватру и додати самлевени бели лук и лимун па поклопити посуду. Искључиво на лаганој ватри ову смесу прокувати 14-15 минута (никако дуже од тога). Затим склонити са ватре и оставити да се прохлади. Ово је готов тибетански лек који треба сипати и чувати у поклопљеној стакленој посуди (тегли).

Употреба:

Препоручује се да овај лек узимате на празан стомак сваког јутра и то 0.5 дл, током 25 дана. Иза тога обавезно направити паузу од 10 дана а онда поновити поступак до побољшања здравственог стања. Након тога престати са употребом лека.
Треба строго да се придржавате дневне дозе лека и паузе од 10 дана између две туре. Након излечења не треба узимати лек већ само ако дође до погоршања здравственог стања. Здраве особе које се одлуче да лек узимају ради побољшања општег стања организма нека примењују само једну до две туре годишње и то два пута по 25 дана у размаку од 6 месеци.