Почетна » Трик Лепе Брене који топи килограме: Када год жели брзо да смрша, тврди да само њега примени
Моја прича Вести

Трик Лепе Брене који топи килограме: Када год жели брзо да смрша, тврди да само њега примени

Сви се питају у чему је тајна доброг изгледа Лепе Брене, а она је сада открила како изгледа њен јеловник!

Лепа Брена и у 62. години плени изгледом и лепотом! Осим тога, има толико енергије да на сваком концерту игра све време уз њене највеће хитове. Међутим, не би имала тако витку линију да није дисциплинована када је у питању исхрана, али има и један трик када жели да смрша.

– Ујутру редовно попијем чашу млаке воде са неколико капи лимуна. Након тога следи лагани оброк, обично смути. За воду с лимуном се верује да прави чуда од раног јутра – појачава имунитет, стимулише рад мозга, побољшава пробаву – каже једна од наших највећих музичких звезда, која је увек искрена са према својој публици.

Избегава млечне производе

Брена , такође, наглашава да избегава млеко и млечне производе, осим кефира, а хлеб готово да не једе.

Хлеб не једе

– Највише ми пријају салате са инћунима и поврћем, са додатком брусница, млевених ораха, морске соли, доброг маслиновог уља и доста лимуновог сока – открива певачица свој јеловник.

Уколуко жели да смрша неколико килограма, врло је дисциплинована и не једе после 17 часова.

– Када хоћу да скинем неколико килограма, избацим шећер, односно колаче, алкохол, угљене хидрате, и једем само органско воће и поврће, све пре 17 часова. Мислим да то није строгост према сопственом телу, него дисциплина. Неко би рекао да је то пост, који је заступљен у свакој религији, а ја то зовем детоксикацијом закључила је Лепа Брена, која идеалну килажу одржава већ годинама.

Ознаке