Почетна » Удахните свом дому нову СВЕЖИНУ! Овог пролећа ЦВЕЋЕМ оплемените свој животни простор, а ево и како
Занимљивости Вести

Удахните свом дому нову СВЕЖИНУ! Овог пролећа ЦВЕЋЕМ оплемените свој животни простор, а ево и како

Фото пиксабеј

Удахните дому нову свежину – додате му занимљиве детаље попут цветних мотива. Биљке у кућу доносе живот, а ви још мало природе унесите уз помоћ боја и старих столњака.

За почетак изаберите неке старе посуде за цвеће па их обојите веселе и цветне дезене. Потребне су вам боје на бази воде и мало маште наравно. На посудама ништа не мора бити савршено, ваша опуштеност и креативност су довољни да некада стара посуда изгледа савршено. Још кад у њу посадите цвеће, дефинитивно ће бити дизајн изванредан.

Ако вам столице више не изгледају ново као кад сте их купили, баците се на посао. Избрусите их шмиргл папиром и пребојите с оним истим бојама на бази воде. Нијанса је наравно по избору. Кад се подлога осуши, исцртајте цвијетове. За крај све премажите лаком на бази воде.

Закорачите у природу јер исту ствар можете поновити с комодом. Осим бојења, намештај можете украсити и са старим столњаком. Наравно не тако да га ставите на комоду, већ да изрежете неке посебне цветне делове са старог столњака. Лепком које се користи за декупаж технику залепите на комоду коју сте претходно офарбали и опет све премажите лаком на бази воде.  Ако вам столице више не изгледају ново као кад сте их купили, баците се на посао. Избрусите их шмиргл папиром и пребојите са оним истим бојама на бази воде. Нијанса је наравно по избору. Кад се подлога осуши, исцртајте цветове. За крај све премажите лаком на бази воде.

Цвеће можете посути по било ком дрвеном комаду намештаја и кућа, стан или викендица ће вам одмах изгледати топлије. То не морају увек бити цветови иако са њима ретко можете погрешити. Дом ће вам изгледати креативно и опуштајуће. Осврнућете се око себе и црпити енергију из вашег цветног простора скоро па као да сте у природи.