Почетна » Ухапшена на 93. рођендан
Занимљивости Вести из света

Ухапшена на 93. рођендан

Најлепши поклон Симон је добила од ћерке Ен М. Дамонт, која је организовала да полиција заиста дође на праг њеног дома.

Једно велико „хапшење“ било је сјајан поклон великој обожаватељки серије „Полицајци“. Наиме, уз малу помоћ једне америчке полицијске станице, Ен М. Дамонт је организовала да права полицијска патрола дође до куће њене мајке Симон, „ухапси“ је и покаже јој какав је заиста осећај кад се нађеш на задњем седиштву полицијског аута, али и посао полицајца о којима Сузан више него брине док се не одваја од омиљене серије. То је уједно био најбољи поклон за Симонин 93. рођендан.

– Моја мама обожава ту серију и стално прича о томе како полицајци имају тежак посао и како се нагледају свачега. Често замишља како то изгледа кад је неко ухапшен и седи у марици – написала је Ен на фејбуку.

На сам рођендан, полиција је заиста дошла по Симон, а полицајац П. Дуди ју је провозао неколико кругова у службеном аутомобилу и показао јој где се укључује сирена. На крају су се слатка бакица Симон и, како је рекла, „њен полицајац“ загрлили и сликали за успомену. Симон је била одушевљена, а и сами полицајци су написали на својој фејсбук страници да им је то било једно од најдражих „хапшења“ икада.