Почетна » Вечерас је млад Месец и време је за нове почетке
Занимљивости Вести

Вечерас је млад Месец и време је за нове почетке

Овај Млад Месец се дешава у Бику. Изражена је потреба за материјалном сигурношћу која води у емотивну сигурност. Код Бика је на софистициран начин љубав једнако новац.

Сада је време за нове почетке!

Да бисте имали љубав и новац млад Месец у Бику тражи од вас да урадите sledeće:

1. Aко желите да увећате свој бизнис или проширите посао сада то урадите! Слободно уложите и животни капитал ако је потребно. Јер за време младог Месеца у Бику све што посејете оно ће да порасте и даће сочне и лепе плодове. Такође потражите савет старије особе у вашем окружењу. Сада није време да се држите свог ега!

2. Да бисте имали чист ум и могли рационално и сигурно да доносите одлуке пороведите што више времена у природи и на тај начин ћете се повезати са унутрашњим бићем и појачаће вам се интуиција.

3. Да бисте се у својој кожи осећали лепо и сигурно сада је право време да урадите неке козметиче третмане, али не оне агресивне већ само оне природне и нежне. Пошто је овај Млад Месец у Бику велики хедониста ипак мало поведите рачуна о исхрани како не би добили који килограм вишка.

Знакови који ће највише осетити млад Месец у Бику су; Бикови, Шкорпије, Лавови и Водолије!

Бик

Вама се овај млад Месец дешава у личном пољу и тражи од вас трансформацију како у менталном, пословном и физичком изгледу. Енергија која вас тера на то је сваршена, чиста и јака! Само напред!

Лав

Млад Месец вам је у пољу каријере. На врата вам куца новчана повишица и промена статуса! Једино што је потребно је да имате лепу комуникацију са шефом или надређеним.

Шкорпија

Млад Месец вам је у пољу партнерски односа. Љубав вам куца на врата ако сте слободни. Ако сте у вези или браку ваша веза прелази на виши ниво и бићете још више сензуални и пожељни!

Водолија

Млад Месец вам је у пољу породице. Односи у породици достижу врхунац и све лоше ставри се бришу и комуникација постаје мекана и нежна.