Почетна » Водолија не зна са новцем, а ко је најпоузданији знак хороскопа?
Занимљивости Вести

Водолија не зна са новцем, а ко је најпоузданији знак хороскопа?

Ован

Овнови су рођене вође и предводници. Ужасава их помисао да раде посао из столице. Можда им понекад недостаје такта у разговору, али имају одлучујуће способности и знају да када је тешко изнесу целу причу на „својим леђима“. Неки од послова који одговарају Овну su: директор, професионални војник, полицајац, новинар. Све су то послови коју нису баш везани за столицу, ту показују организационе способности, менталну и физичку јачину. Послови који им нису наклоњени: државни слuжбеник, администарција, брига и нега о старим људима и послови везани за диполоматији.

Бик

Он је знак који воли новац, сигурност и, за разлику од Овна, никада не реагује на прву лопту. Воле посао који им даје финасијсју сигурност, марљиви су и вредни и одани радници. Понекад умеју да буду тешки у сарадњи јер јако тешко мењају мишљење. Добри су у управаљању новца, добро им иду бројеви.

Неки од послова који одговарају Бику: архитектура, грађевинарство, пољопривреда. Ту показују своју истрајност у реаизацији одлука. Такође показују и своју менталну јачину и доследност. Послови који им нису наклоњени: сви послови који траже брзе и хитре одлуке и послови који им не дају месечну финасијску сигурност као на пример трговачки путник…

Близанци

Они су најсрећнији када се баве интелектуалним или друштвеним радом. Прваци су у сналажењу, прилагодљиви су и поседују велики таленат за писање и елоквенцију. Мана им је што нису доследни, не држи их место, а понекад немају 100% концентрацију. Неки од послова који одговарају Близанцима: књижевник, новинар, писац, трговачки путник. Ту показују сву раскош ума, маште и елоквенције. Послови који им нису наклоњени: сва занимања која траже систематичност, прецизност, истрајност и 100 % концентрације.

Рак

Јако су емотивни и пожртвовани радници. Нису наметљиви и не занима их титула. Јако им је битно да раде посао који воле, али им је такође битна финаси.сигурност и због тога се одлучују за посао који не воле. Али и тада дају максимум себе. Креативни су и када је потребно да у секунди донесу важну пословну одлуку ослањају се на интуицији. Неки од послова који одговарају Раковима: библиотекарство, археологија и социјални радник. Послови који им нису наклоњени: продаја осигурања јер им не улива сигурност у смислу редовних примања, као и било који рад на проценат.

Лав

Они су енергични и изазивају пажњу и страхопоштовање. Каријера им је јако битна и увек теже да буду на водећој позицији. Праведни су и великодушни и зато их људи лако прихвате за шефа. Бистри су и брзи у доношењу одлука. Мана им је што не воле да признају грешку и да трпе критике и тада знају да буду незгодни. Неки од послова који одговарају Лавовима: политичар, менадзер, просветни радиник и било која директорска позиција. Послови који им нису наклоњени: било који посо који захтева рад из „сенке“ саветник, асистент.

Девица

Ово је прецизан и студиозан знак који има концентрацији и велику одговорност. Одлични су организатори и глава је њихова потреба је да помогну и организују друге. Новац и титула им нису битни. Послови који одговрају Девицама: економиста, дипломата, математиичар. Послови који им нису наклоњени: телефонска продаја, позиција директира или менаџера.

Вага

Он је рођени дипломата. Има изражен осећај за паравду, тимски је играч и најбитнија његова особина је што уме да сагледа проблем или ситуацију из више углова. Због тог дара често ће бити на високим позицијама. Неки од послаова који одговарају Вагама: дипломатија на првом месту, лидерске позиције и посао где могу да покажу таленат за лепо као што је уређење ентеријера- архитектура. Послови који им нису наклоњени: трговина, рад у малим предузећима и послови који им не дају ширину и креативност.

Шкорпија

То је јак и одважан знак који не бежи од проблема и не плаши их се. Баш тада показује оштрину свог ума и спретност у доношењу одлука а све то подржава њихова интуиција. Могу бити опасан противник када им неко ради иза леђа или саботира њихов посао. Неки од послова који одговарају Шкорпијама: детективски посао, писање криминалистичких романа. Војник, полицајац, професионални спортиста. Послови који им нису наколњени: радник на шалтеру, услужна делатност.

Стрелац

Као и Лав воли изазове, водеће лидерске позиције. Проблем је што је Стрелац несталан и често се води срцем и правдом када је посао у питању што за водеће позиције и није баш пожељно, Не уме да раздвоји битно од небитног јер је његова машта велика и концентрација лако оде у другом паравцу. Неки од послаова који одовара Стрелцу: пилот, срјуарт или стјуардеса, туристички радник. Сви послови који нису везани за канцеларију. Послови који им нису наклоњени: сви послови који имају фиксно радно време.

Јарац

Прави су радохоличари. Постављају велике циљеве и себи и другима. Рођени су да буду шефови, јаки, хладни, рационални и никада не мешају емоције у посао. Способни су да зараде велике новце и умеју да управљају њима. Иако су оштри, хладни и напорни шефови људи воле да раде за Јарца јер им даје стабилност и сигурност у сваком смислу речи. Неки од послова који одговарају Јарцу: приватан фирма, посао лекара хирурга, банкар, трговац некретнинама. Послови који им нису наклоњени: сви послови који су слабо плаћени.

Водолија

Они су увек испред свог времена. Најинтелигентнији знак зодијака. Имају велику машту и креативност па има зато одговарају послови који су везани за уметност или науку. Како су посебни и јако паметни не воле када им неко „соли памет“ или не разуме њихове генијалне идеје и тако лако улазе у сукоб са предпостављеним. Не воле послове са фиксним радним временом нити послове где не могу да стварају. Неки од послова који одговарају Водолијама; наука, глума, астронаут, сликар, истарживач. Послови који им нису наклоњени: бакарство, рад на шалтеру.

Рибе

Ово су уметничке душе и постижу велике резултате ако се баве послом који воле. Ако раде посао који не воле готово да не показују никакве резултате. Али Рибе су зато одлични тимски играчи и у том окружењу они пливају. Неки од послова који одговарају Рибама: писци, књижевници, лектори , сликари и рад у социјалним службама. Послови који им нису наклоњени: сваки посао где не могу да покажу своју креативност.