Почетна » За дуг живот Рибама је потребан добар сан, а Водолијама јога
Занимљивости Вести

За дуг живот Рибама је потребан добар сан, а Водолијама јога

Ован

Он је свестан да је рад на себи јако битан. Свестан је да је посао од велике важности и да је потребно да га обави на беспрекорно. Састанци, мејлови и све што носи велика и јака каријера понекац исцрпи унутрашње наше бице. Зато је битно да свако јутро одвојите пар мин и да станете испред огледала и да јасно и директно изнесте ваше тврдње, предлоге и жеље које желите да представите својој компанији.На тај начин ви манифестујете ваше жеље и ширите вашу јаку енергију коју универзум разуме и подржава вас.

Бик

Ви сте најпријатнији хороскопски знак. Било би пожељно када би увели мале ритуале које би примењивали сваки дан, најбоље је ујутру. Лепа шминка, пожељно је да експериментишете са земљаним тоновима, допринело би да се ви боље осећате и ваше унутрашње биће би вам било захвалано. Када се лепо дотерате ви урадите пар селфија како би допринели вашем самопуздањем. И полако крените у нови радни дан.

Близанци

Како би избегли једну од ваших најгорих особина а то је да сте у свакој чорби мирођија и како не бисте стално били уплетени у 100 прича, савет је да ваше мисли преокупирате читањем романа, љубавних или криминалистичких. Ви на тај начин преокупирате свој мозак и машту и потпуно сте посвећени теми из књиге и новим ликовима. Ова мала рутина вам такође помаже да још више обогатите свој језик и своји машту.

Рак

Ви сте Месечева деца и ви сте магнет за прикупљање енергије. Како позитивне тако и негативне. Ритуал који би помогао да се ваша аура очисти од негативне енергије је купање у миришљавим и етеричним уљима. На тај начин ви се ослобађате енергије и ваше тело и ум уживају. Како сте Месечева деца најбоље је да тај ритуал изводите када је пун месец у трајању од 20 так мин.

Лав

Као најкреативнији знак зодијака , уметност је правац који ће да храни вашу душу и ум. Покушајте да се бавите израдом накита, сликањем мртве природе, рад са колажом или осликавање грнчарије. На тај начин ви чистите своје мисли и сву негативну енергију. Када сте напети ви само погледајте у ваше мало уметничко дело и видећете сву лепоту ваше душе и ваше креативности.

Девица

Ви имате аналитички ум. Понекад је велика збрка у вашој глави. Тешко је тада разврстати битно од небитног. Чишћење кроз речи је најбоља опција. Међутим, како нисмо увек у стању све и свакоме да кажемо оно што мислимо, певање је за вас идеална опција. Тада се отвара грлена чакра и ваш ум једноставно чисти напорне и токсичне речи, информације које имате у себи.

Вага

Ви волите лепе ствари и хармонију. Склад је нешто што вас покреће. Али као и све у животу никада није баш све идеално. Баш то што није иделано вас кочи и оптерећује. Оно што помаже вашем унутрашњем бићу је да направите списак „вашег живота“ и да наведете све лепе и негативне ствари. Тада се фокусирате на оне лепе којих свакако има више. Сваки пут када се ваш ум преотерети ви тај списак извадите и погледате и кажете себи ок сада ћу акценат давати на лепим и складним ставрима.

Шкорпија

Будући да сте интуитивни знак, често прикупљате енергију других. Оно што ће пријати вашем унутрашњем бићу је мали ритуал купање у лековитим биљкама као што су матичњак, тамјан, рузмарин. Тако ћете ваше тело да ослободите туђе негативне енергије и ваш однос према околини ће се променити.Интуиција ће бити чиста и тачнија, готово непогрешива.

Стрелац

Влада куковима, бутинама и задњицом. Када сте под стресом вама се ту накупља негативна енергија. Плес, трубушни плес је нешто иделано за вас. Ви тада покрећете те делове тела и улазите у равнотежу са својим мислима, умом и телом. Пробајте , нећете се покајати.

Јарац

Ви сте вредан радник и никада не одсуствујете са посла. Седење и напор који улажете јако је стресан за ваш имуни систем. Било би пожељно да устанете раније и пре посла да попијте на миру кафу у омиљеној меканој блузи, прочитате дневне новине и на тај начин да опустите мисли и да растерећени кренете на посао. У повратку издвојите 20 мин за себе за шетњу кроз парк.

Водолија

Оно што је поклон вашем бићу је Јога! Растезањем ваших мишића на струњачи помаже вашем уму, срцу, телу и духу. Јога ће вам помоћи да проширите свој ум и моћићете да се фокусирате на мале ствари. Јогу сматрајте вашим поклоном који непрестајно дајете вашем уму и души.

Рибе

Вама је јако битан добар и квалитетан сан. Прво је потребно да набавите кристал које је према вашем хороскопском знаку. Затим да лаванду ставите у јастучницу како би вас лагани мирис успавао и на тај начин ваше тело ће да се опусти и ви ћете утонути царство снова. Јако је битно да 30 минута пре спавања искључите електричне урађаје у спаваћој соби а на првом месту је мобилни телефон.