Почетна » Зашто старије жене воле МЛАЂЕ мушкарце? РАЗЛОЗИ су рационални
Друштво и ми Вести

Зашто старије жене воле МЛАЂЕ мушкарце? РАЗЛОЗИ су рационални

Нема више правила колико би наш идеалан партнер требало да буде стар, колико да буде старији од нас. И све чешће виђамо старију жену са млађим мушкарцем.

Када су у питању везе између старијих дама и млађих мушкараца, стручњаци наводе да постоје и бројне предности оваквих односа, поготово за девојке које на почетку често имају дилему да ли да се упусте у причу са млађим дечком.

Психотерапеут Лиз Килер каже да не треба да постоји двоумљење уколико је ту привлачност и набраја разлоге који иду у прилог припадницама лепшег пола које бирају „пилетину“. Она каже да су млађи момци за њих:

* Разбибрига. Нису оптерећени прошлошћу жене, не покушавају са њима да се такмиче на пословном плану, немају потребу да гуше нити да се баве тешким темама, што је врло релаксирајуће.

* Имају више енергије. За разлику од старијих мушкараца, они су у одличној форми, не морају да одспавају после ручка, могу да се виде са вама и после фудбала и да притом плешу целе ноћи. Спремни су на краћа путовања и узбудљиве активности.

* Посвећенији су у сексу. Не само да су у доброј форми, него имају и потребу да вам се докажу, па ће свако вођење љубави схватити као мисију.

* Поштују вас и подижу вам самопоуздање. Иако можда не спомињу разлику у годинама, све време су свесни да сте ви старији. Цениће то што су успели да вас освоје и зато ће вам увек показивати да вас поштују, што може само да вам нахрани сујету. Обасипаће вас пажњом, али вас неће „удавити“.

Ознаке