Почетна » Жена у 51. години родила седмо дете: Да ли је то себично?
Моја прича Вести

Жена у 51. години родила седмо дете: Да ли је то себично?

Када је њена најстарија ћерка Кајла била у осмој недељи трудноће , 51-годишња Кимберли Частеен је сазнала да је и она у другом стању.

Наиме, Кимберли је упознала новог, млађег партнера и пожељела с њим дете, док је из претходна два брака већ имала шестеро дјеце.

Доктори су је упозорили да јој шансе за још једну трудноћу нису велике, али она је била одлучна. Подвргнула се вантелесној оплодњи и издвојила огроман новац за оплодњи.

“У почетку нисмо подржавали маму кад нам је рекла да покушава добити још једну бебу. Нисмо подржавали њен однос с млађим мушкарцем”, рекла је њена ћерка Каyла за Миррор.

Међутим, Кимберлy је успела да остане трудна, а њену трудноћу у 50-им Каyла је забележила на ТикТоку. Ову одлуку многи нису подржали.

“Родити дијете у 50-им? То је тако себично”, “Јадна беба”, “Ти доктори ће све учинити за новац”, “Зашто би то неко направио јадном детету”, само су неки од коментара с којима се Кимберлy суочила током трудноће.

Међутим, Кимберли је успела да остане трудна, а њену трудноћу у 50-им Каyла је забележила на ТикТоку. Међутим, многи нису подржали ову одлуку.

“Родити дете у 50-им? То је тако себично”, “Јадна беба”, “Ти доктори ће све учинити за новац”, “Зашто би то неко направио јадном детету”, само су неки од коментара с којима се Кимберлy суочила током трудноће.

Кимберлy није имала никаквих проблема до 32. недеље кад је прокрварила. Дошло је до одвајања постељице па је тако 17. марта родила дечака Тyрикуеа.

“Сва моја деца су јако повезана и воле се. Тyрикеа такођер сматрају братом. Срећна сам и благословљена што их имам”, поручила је Кимберли која се не обазире на негативне реакције њене околине.

Ознаке