Почетна » Жика Николић пострадао: Женин љубавник га тукао у његовом стану!
Моја прича Вести

Жика Николић пострадао: Женин љубавник га тукао у његовом стану!

Брак Жике Николића окончан на буран начин.

Пензонисани водитељ Жика Николић је у складном браку готово три деценије. Супругу Зорицу упознао је 22. јула. 1988 године на железничкој станици док је чекао трамвај за Калемегдан.

„Упознали смо се сасвим случајно, 24. јула 1988. на трамвајској станици. Док сам ја чекао трамвај за Калемегдан на Железничкој станици, Зорана је промашила трамвај са Новог Београда, па је изашла на тој станици. И она је кренула на Калемегдан, али је сишла баш на овој станици да би упознала мене. Касније смо се поново срели на Калемегдану, где сам ја радио ‘Посело’ , а она је са другарицама била у ресторану кошаркашког клуба Црвена звезда. Једноставно, била је судбина да се упознамо, и то када смо се видели трећи пут истог дана“, присетио се у једном интервјуу Николић који је пре Зоране био ожењен. Он је једном приликом испричао да је његов брак окончан на тежак начин.

„Десило ми се да ме жена с љубавником сачека на вратима, па разбије! Закачила је резу на вратима с љубавником, а када сам ја позвонио, резу нису скинули, него ме сачекали с песницом по носу. Тада сам био љут, да сам их срео на улици, а да није био пешачки прелаз, ја бих их згазио. Богу хвала, брзо ме је прошао бес“, испричао је водитељ једном у емисији „Магазин ин“.

Водитељ из првог брака има ћерку Ружицу, док његова садашња супруга, такође из првог брака, има ћерку Катарину коју је Жика прихватио као своје дете.